Xmas Party...las-o ba ca merge'asa!

Si fuse si petrecerea de Craciun, frumos localul  (Spazio), frumoasa atmosfera, ocazia sa nu mai zic...ne-am distrat cu totii dupa principiul sa facem paguba cat putem si sa rupem stilul acuma cat avem sansa sa punem penibilul pe seama alcoolului...

Singura broblema - le muzichie! Mai oameni buni, stimati DJ, punatori de muzici, ascultatorilor, dansatorilor, mai copii!
Pune-ti maica muzica de dansat, m-am saturat de acelasi playlist cu aceleasi muzici de acum 35 de ani, cantate in aceasi ordine, repetate ori de cate ori mai striga cineva ca vrea sa se zbantuie pe ceva ce stie . M-am saturat de Ozone pus de 4 ori, de Rivers of Babilon, de Macarena , Megamixuri de la Gipsy Kings , best of 80 megamix 1, 2, 3, 4, 2000, YMCA , Meneaito , Tom Jones, Ca la 20 de ani, Sa petrecem pana's zori, mixuri si remixuri la acelasi cantec puse una dupa alta, El Negro ala vechi, Stefan Banica, Tarkan, muzici grecesti, dansul pinguinului! I mean, it's all ok when you're @ party in camin, but still, se presupunea ca suntem oameni cu ceva brain in locul ala deasupra careia se tine umbrela deci logic si normal ar fi sa faci ceva research, vezi media de varsta, intrebi organizatorul una alta, mai dai un search pe gugle poate iti mai vin idei, mai vezi cum au facut altii, etc....Retard sa fi si pun mana in foc ca ti-ar iesi much better, parol, pe cuvant de cercetas.

Stiu, stiu, sunt enervanta dar I won't go down with the "there's not enough music in the world for a party" shit.
Si nu, nu cred ca cineva, oricine,  poate sa se declare multumit cand aude la toate petrecerile organizate unde nu vine nush ce Dj X#@ , scump si infumurat , fix fix aceleasi treburi, an dupa an sau eveniment dupa eveniment.

And then again :

I love old music, for real, cross my heart and hope to die - there are so many song that it's such a pity not listening to it and dancing on it.

Imi plac muzicile de caterinca si alea de dansat la unison numai ca uneori mai merge si altceva, mai ales ca astea merg un pic mai tarzior asa, cand lumea a beut si vrea sa rada.

Imi plac muzicile noi, housareala, comercialele, zbengoasele, imi plac toate, mai ales cand vin cu chef de fun , dar mai ales imi place sa dansez pe ele cand e de dansat nu la 4 jumatate dimineata cand nu mai e nimeni pe ring si lumea se uita la tine ca la zebra pe maidan daca indraznesti sa te bucuri de freza funky si tocurile de 10 cm.


Mai presus decat orice nu imi place atitudinea de "eu sunt dj si stiu mai bine" cand nu stii cu cine vb si daca poate are ceva experienta in domeniu si poate stie ca poate se poate mai bine poate incearca poate .

Si urmatorul cantecel explica cel mai bine feelingu de criza economico - muzicala  dar obtinuta pe banuti multi (sa mai zic de super sonorizarea pe care o avea la dispozitie ??? sau de bunavointa multimii ??? )




P.S: Scuzati acest topic "de vis(cosmar)" daar  poate vi s-a intamplat si voua sa fie totul perfect mai putin o singura chestie, cea mai importanta...dati cu commentul sa vad cat de lame este, the more the better, daca nu i'll assume i'm such a great writer ;)))

1 au comentat...:

Bebe spunea...

Punct ochi, punct lovit.
Nenica ala cu muzica, inafara ca era praf, mai era si plin de figuri ca un cos de gunoi plin cu hartii.

Dar fu' fain, ce sa mai :).

ps: Magicienii rulz :)

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea!

Arhivă blog

Despre mine

Fotografia mea
Wonderville - Bucuresti, Romania
Tzacalina mai copii...