Au mintit poporul cu televizorul..

Frig...

Vant...

Ceata...

In aer miros de brad si de portocale......

Valeiii ce pofta ce Craciun am, yum yum, isterie generala !!!!!! Vreau sa fie Craciun fix in minutul asta!!!!...

....Mda, e doar ziua de salar, nu e Craciun...daar stai asa!!!...Moama ruleaza "A Christmas Carol" si 3D pe deasupra la majoritatea cinematografelor....SUper...Culmea, chiar la Cityplex ici colea la min' acasa este premiera tunait....Deci tot e bine si cu salariul asta...

{after a while...}

Ajunsa la destinatie ma prezint cu portofelul la nenea casier de la Cityplex...aproape ca ii inmanez banii cand....stupoare............................"Nu va suparati, noi nu rulam aici decat varianta 2D a filmului, va spun ca sa nu fiti dezamagita mai tarziu".........Say what???

Ma uit la ditai posteru' afisat deasupra lui : scrie " Christmas Carol varianta 3D"; Caut in revista "Cityplex : Christmas Carol 3D" ...WTF.... Intru pe situl lor : aceasi poveste .... Deci eu ce sa zic, sa ma mai mir de greva metrorex? De candidatii la presedentie ? De stirile de la ora 5? I keep wondering about it, maybe it's just me, is there something I'm missin'? If so please enlighten me because I feel like an alien and aliens do not believe in Christmas !

Si tot ce vroiam era some Xmas magic !! Darn and blody hell all togheter!




P.S. Tell Santa i don't want anything but some common sense to share around the world..






0 au comentat...:

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea!

Arhivă blog

Despre mine

Fotografia mea
Wonderville - Bucuresti, Romania
Tzacalina mai copii...