Rock your brains out..postu' negativ

Pai da, declar ziua asta cea mai emo pe acest an!

De ce?


Pai (doamne ce imi mai place cuvantul asta, il iubesc aproape la fel de mult ca pe Deci si Gen), pai azi a nins si a viscolit, toate canalele au fost astupate, toti visatorii au avut ocazia sa isi expuna fanteziile lor neindeplinite din copilarie vis a vis de derdelus, batai cu zapada, izmene inghetate si vin fiert. Eh ce vremuri , eh ce I don't friggin care! I mean people , it's like hell out there , o sa dea masina peste voi ca nu vedeti pe unde mergeti , o sa va rupeti chicerele pe partia facuta de copiii vecinilor, o sa va ramana masina inzapezita si nu v-o scoate nimeni fara rovignetta mai nou ,  o sa va spargeti capetele in gropile acoperite de zapada, o sa faceti amigdalita, laringita , viroze , pneumonii si alte gripe neporcine si neaviare. I love Xmas but still...


Doi: dupa ce ajungi la destinatie te topesti la propriu si la figurat si dupa ce treci de nostalgiile trecutului cu vinul fiert si sarmalutele de langa foc acasa la bunica realizezi ca ai de munca. Mult. Chef ioc. Foame. Prea frig sa te mai induri sa iesi . Pleci acasa pe strazile mult prea (ne)luminate ale capitalei, te latra cainii, te impinge lumea, aluneci pe scarile de la metrou..da da cele scumpe si stralucitoare, ultimul racnet in marmureli si pavaje.

Trei: Yes it happened to me ..."pentru ca merit". Ca nu share the joy. Ca sunt Grinch. Adik de ce nu? De ce sa nu cada ditai stalpu cu "Sens Unic" atat de bine infipt in asfalt de edilii locali fix in fata mea? In fata mea cand eu nu vad din cauza viscolului? ...de treci codrii de arama! D-aia!


Asa ca sunt emo azi, foarte emo, imi doresc sa urlu, zbier, dau din plete, dau cu pumnii, cu picioarele, sparg vreo 3 farfurii pe melodia asta:



Astept ziua de salariu si viata vesnica ce n-o sa vina!

P.S: Pentru ca n-am fost cuminte Mosu o sa imi aduca factura la lumina si aia de la incalzire!

P.S2: Maine imi trece!

4 au comentat...:

http://pillandia.blogspot.com spunea...

I arrived here just surfing.
Congratulations on Your nice site and best wishes from an Estonian living in Italy

Kta spunea...

Hiya,

Thanks for visiting! Hope you liked it enough to return. I'll try to post more in english so people won't get "lost in translation".

:)

http://pillandia.blogspot.com spunea...

Hello there! Of course I'll be coming here from time to time: Your blog is very nice indeed!
Just a technical note: it is not necessary You write in English. It is enough You add in Your blog the translator gadget of Google (see http://www.google.com/ig/directory?synd=open ) and You'll solve all problems :)
La revedere!

Kta spunea...

Hey thanks for the tip :)

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea!

Arhivă blog

Despre mine

Fotografia mea
Wonderville - Bucuresti, Romania
Tzacalina mai copii...