Salsa, sos salsa ...sa cante golden eye!

Se iau :

1 film bun
1 punga nachos cu sare

si

2 sosuri si anume:


Numaaarul 1 (served chilled)
: campion la rupt ficatuuul, soooos salsaaa!

o ceasca pasta de rosii (nu bulion ca are amidon)
un ardei iute
o ceapa mica
un catel usturoi
ceva fire de patrunjel verde tocat marunt
o rosie decojita taiata cuburi

Se pune totul (tocat la creieri capului foarte marunt, Kta's style :P) mai putin bulionul intr-o craticioara, se adauga o ceasca de apa si se da un clocot, doua. Se adauga sosul de rosii si o lingurita de zahar, ceva sare si piper si sucul de la jumatate de lamaie {da stiu nu le-am zis mai sus da ma distrez si eu :P}

Se da inca un clocot si apoi la rece.


Numaaarul 2(served warm): categoria bun da greu : soooos de branzaa!

2 pachete de branza topita hochland (din cele dreptunghiulare, cu branza ementaler sau simpla)
o lingura unt
o ceasca lapte

Intr-o craticioara cu fund gros se topeste branza topita =)). daaaa! Cand s-a omogenizat se adauga untul inmuiat bine si laptele care poate fi mai mult sau mai putin in functie de cat de substantial va doriti acest sos. Tineti cont de faptul ca atunci cand se raceste sosul se ingroasa destul de tare deci ideal ar fi ca atunci cand e inca pe foc sa aibe consistenta unei smantani subtiri.Daca considerati ca are nevoie de extra flavour adaugati cam 50g blue cheese (faramat) inainte sa luati de pe foc.

Se inmaneaza castronasele la oaspeti si se haleste! Merge la fix cu berea cu lamaie sau tequila :P !
Vizionare placuta!


P.S: Daca gasiti tortillas in loc de nachos nu-i broblem, luati, taiati triungiuri si puneti jmecheria intr-o tava la cuptor sa se usuce si sa se corcantzeasca. Less chemicals, more money in za pocket.

0 au comentat...:

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea!

Arhivă blog

Despre mine

Fotografia mea
Wonderville - Bucuresti, Romania
Tzacalina mai copii...