Dupa ani si ani vine primavara

Doamne cat timp a trecut de cand nu m-am mai adunat cu gandurilii ca sa scriu o poezie pe blog. Eh asta shit happens all the time...vin si eu odata cu astenia de primavara...aveti rabdare cu amandoua :)

.::: Aberatiile de primavara : The beginnings :::.


Ieri ma trezi bine, misto, dupa un somn de 8 ore ceea ce nu se mai intamplara de ceva vreme ca deh, maneaua canta in continuare in Berceni, fara mila, fara oprire si mai ales fara motiv. Deschid geamul, observ fetilii din carter cum se plimba agale pe strada in echipamentul de primavara atat de asteptat de macho menii locali. Niste babute au loc acum sa stea in mijlocul strazii sa discute revolutia PSD si pretul la cartofi , ca nah, s-a topit zapada si trebuie sa rasara si ele ca ghioceii in peisaj....chiar dragut as putea zice, mai ales ca nu ma duc la munca duminica si nici nu trebuie sa le injur in gand ca n-au treaba cu grijile si vitezele altora. Niste porumbei foarte simpatici au binevoit sa se aseze pe pervazul meu in speranta unor boabe/ farame de paine care bineinteles nu or sa vina de la mine ca imi este in general muuult prea lene.
[...]
Stripperu' care salasluieste cu un etaj mai jos ca mine si-a schimbat work out-ul de dimineata si nu mai arunca cu halterele in dormitor ci in sufragerie unde are geamuri mai mari in care se poate oglindi mai bine...cu ocazia asta a schimbat si fundalul sonor cu ceva mai vesel si cu 30 de bpm mai mult ca inainte..Nevasta'sa si ea s-a adaptat noului registru si acum nu il injura numa de ma'sa si fostele amante ci si de posibilele viitoare cohabitatoare are patului lor conjugal.
[...]
Ma intind cu mare satisfactie si casc cu cea mai mare pofta...ce frumos e!..maine vine primavara...deci azi este un fel de ajun de Craciun ceea ce inseamna ca vecinul trebuie musai sa arunce fix azi zeama de la varza murata ceea ce va scoate din orisice locatar ultima urma de mahmureala...pentru ca e suficient de cald vecina de la 5 va bate la usa sa ne comunice ca ii picura apa pe pervaz de la aerul nostru conditionat si ca din acest motiv nu isi mai poate face somnul de frumusete care consta in cel putin 24 de ore pe zi....."dar nu-i nimic sunt consolat de mic"...
[...]
Bai misto afara, deci pe bune,  nu miroase misto, a primavara, a pamant, a viata...fie ea si una de Berceni? Adica agitatie mare cu florilii si martisoarilii pt femela aferenta fiecarui mascul relativ norocos? Pentru colejilii lui ? Su madre? Marfa!
Floraresele sunt cele mai tari Project Managerite si Sales Managerite care vor exista vreodata : "Ia maica de la mine, las-o p-aia ca a fost parasuta pana acu 2 ani, ia d-aci! Era 10 lei firu' da ca ai ochii verzi/albastrii/negrii/caprui/rosii/albi simtz asa o caldura in piept si stiu ca ai sa imi aduci noroc si iti las la 8 lei ...Ah vrei mai multe? Bata-te norocu de frumos, ce n-as da sa am si eu barbat asa frumos ca tine, ia de la maica aici ...uite ti-am pus si feriga sa para mai multe si bete d-astea cu var alb si staniol d-ala de e la moda acuma, cu flori violet ! Ia , ptiu sa nu fii de deochi, ia, uite ca nici rafia asta de straluce nu face farmece cum faci tu la muieri...Ia sa fie cu noroc si la altele ca mie mi-a dat dumnezeu destul azi ca mi-ai iesit in cale...Hai sa-ti traiasca fata ca tare bine va potriviti, si ce frumoasa zana e...Auzi da nu mai bine iei tu trandafiri , vreo suta rosii  si un inel de la barbati-miu, da ma d-ala cu pietricica, e de la o matusa, saraca a murit de scarlatina la 12 ani s-a lasat 5 copii in urma, da ia-l si da-l la fata ca asa e de frumos ca ea".............si fraieru scote banu doar doar o tace nebuna din gura si nu l-o baga de tot pe cai fara de intoarcere , casa, copii , soacre, ipoteci...Femela deja a pus bot ca
1.Sta prea mult de vb cu florareasa, o avea vreo fantezie cu ea;
2. Ei nu ii plac trandafirii rosii si nici orice fel de alte flori ar putea avea "asta" Ei nu ii plac florile decat de la curier, mai ales daca curierul are 1.95, piept=2 x talie, ochi albastrii/verzi, gel in par, telefon smecher si blugi cu Emporio Armani ca doar suntem la piata in Berceni
3.Nu vrea sa ii ia inel de care oricum nu ii place ca e kitchos, nu scrie Bulgari pe el si l-a purtat o taranca proasta de l-a pierdut in mall si acuma ii zice ca e vintage de la matusa, dar de ce sa nu ii ia , ea nu merita, nu e si ea femeie, delicata, sau doamne fereste, nu vrea sa se insoare cu ea???!! Oricum nu vroia nici ea sa se marite cu el si pleaca l-a ma-sa acuma , sa nu-l mai vaza in ochi!:))
...........................Valei fugi cat mai poti!

Deci da, super Sales mancatzash, luati de invatati!
[...]
Bai si noroiu' voi stiti noroiu de berceni? D-ala de face invidios si noroiu' de pe ulita lu' mamaia? D-ala de nu mai scapi de el nici la a 3a spalare....Habar n-aveti!!! Bai avem mallllll = frate ciment = frate ciment + noroi = n-ai sanse sa mai arati cum ai plecat de acasa si nici sa scoti jegu de pe tine in urmatoarele 2 zile ...e superb!
[...]
Coana X probabil profesoara la scoala , iese mandra din cladire cu ditai tablou prins in piept, cu mare funda rosie sa nu fie de deochi....copiii se semnasera pe un curcubeu pictat de un parinte mai naiv...probabil in limba lor chirilica aveau alt mesaj pentru tanti care le cere la 2 zile sa aduca fondu' scolii , fapt pentru care ei sunt pedepsiti acasa ca cheltuie prea mult din bugetu familiei...deci tanti ..atentie la detalii ca parca vad ca afli cu stupoare ca faci lucruri pe bani putini ;;) Doamne tablou , nu glumesc, 10x15 avea....


Eh , d-astea glume are primavara...oricum multumim ca ti-ai miscat fizicu gratios si spre noi, ma saturasem de hoasca aia de iarna, tu siliconata si pitipoanca cum esti macar aduci o bucurie ochiului bucurestean....

{not my pic}

Hai astenie placuta ,
Pa

7 au comentat...:

ElectiveAffinity spunea...

hahahahah m-ai ametit rau de tot, catalino! cata culoare locala, cata verva, cat pitoresc :))
(hei, daca scriem "ochi albastrii" si "ochi negrii", de ce nu scriem si "ochi verzii"? - ca tot atata sens gramatical are. muhaha, rautatile matinale ale unei obsedate de ortografie)
ma uit acum pe geam de la serviciu si vad doar gri si in rest pereti seci si neoane si toata lumea asta agitata e undeva departe de mine, dincolo de gratii...
concluzie: imi plac articolele astea, mai spune-ne

Kta spunea...

Multumesc si eu am aceeasi problema cu "I"urile, care e sensul, care e logica....today is a gray day, but soon will be a rainbow...who knows...who knows >>> http://www.youtube.com/watch?v=0XCAFLvRUoY&feature=PlayList&p=BFECC55BF920CD33&index=67

ElectiveAffinity spunea...

damn, ca de-o saptamana incoace imi uit in fiecare zi castile acasa!
macar daca fac ore suplimentare pana la 10 noaptea pe la 9 e pustiu si dau drumul la muzica haha!
PS: am uitat sa-ti spun ca sunt perfect de acord cu titul, asta a fost cea mai lunga iarna pe care mi-o amintesc! sa fie din cauza zapezilor?

Kta spunea...

Casti de mp3 cu fir lung..merg la orice :))

Eh iarna asta a avut multe handicapuri...si inca insista sa ne invadeze...this is WARRR!

Kta spunea...

Bai daca as avea chef as corecta greselile gramaticale ...if only!

Ilinca spunea...

mno, gata? vezi ca vine vara imediat :))

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea!

Arhivă blog

Despre mine

Fotografia mea
Wonderville - Bucuresti, Romania
Tzacalina mai copii...